MENIU

Sibiu: Tânăr de 17 ani, acuzat că a înjunghiat cu un cuţit şi un pix un bărbat, arestat

Un tânăr de 17 ani din judeţul Sibiu, suspectat că a înjunghiat cu un cuţit şi un pix un bărbat de 56 de ani, după care l-a lovit în cap cu o tigaie şi un lemn, lăsându-l mort în casă, a fost arestat, fiind cercetat pentru omor şi tâlhărie.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, procurorii au solicitat instanţei arestarea preventivă a tânărului de 17 ani, pentru omor calificat şi tâlhărie calificată.

"S-a reţinut că în noaptea de 23 spre 24 aprilie, în imobilul din comuna Valea Viilor, judeţul Sibiu, minorul în cauză a exercitat acte repetate de lovire cu un cuţit, pix, tigaie metalică şi o bucată de lemn de formă circulară asupra victimei şi i-a cauzat leziuni traumatice grave, în urma cărora victima a decedat, la scurt timp. Pe parcursul altercaţiei inculpatul a muşcat, de mai multe ori, victima în zona umărului drept şi a spatelui", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, tânărul i-a furat bărbatului telefonul mobil şi cheile autoturismului Dacia 1300, cu care a încercat să părăsească locul faptei, dar a abandonat autovehiculul, neştiind să conducă.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Adriana Şandru, a declarat corespondentului MEDIAFAX că tânărul are 17 ani şi încă nu a fost stabilit motivul crimei.

Potrivit acesteia, magistraţii au admis, luni, propunerea de arestare preventivă, pe numele tânărului fiind emis un mandate de arestare pentru 30 de zile.

Procurorul criminalist de la Parchetul Tribunalul Sibiu, Ioan Boţoc, declara corespondentului MEDIAFAX în 25 aprilie că bărbatul omorât avea 56 de ani, locuia singur şi nu era căsătorit.

Mai multe articole despre:
tânăr Sibiu înjunghiat cuţit