MENIU

Şi-a pus muştar pe păr şi l-a lăsat 15 minute să acţioneze. Efectul, de neimaginat

<p>Şi-a pus muştar pe păr şi l-a lăsat 15 minute să acţioneze. Efectul, de neimaginat</p>

Reţeta măştii este foarte simplă şi se bazează în principal pe faptul că muştarul, încălzind pielea capului, provoacă un aflux de sânge către foliculii de par, stimulându-i puternic creșterea

Pentru prepararea reţetei ai nevoie de: 2 linguri de muştar pudră, 2 linguri de apă caldă, 1 gălbenuş de ou, 2 linguriţe de ulei de măsline şi 2 linguriţe de zahăr.

Amestecă bine compoziţia şi aplică pastă obţinută la nivelul scalpului, fără a atinge lungimea firului de par. Înfăşoară-ţi capul cu o folie de celofan, peste care legi un prosop pentru a menţine căldură.

Timpul de acţiune al măştii este de minimum 15 minute, optim fiind o ora, în funcţie de cât de tare te va frige pielea capului.

Clăteşte părul cu apă călduţă şi aplică un balsam hrănitor pentru 10 minute. Masca cu muştar se face o dată pe săptămâna, sau chiar de două ori în cazul părului gras. Dacă îţi doreşti cu adevărat că părul tău să crească în ritm accelerat, să capete volum şi densitate, masca se va face cel puţin timp de două luni.

 

 

Mai multe articole despre:
păr mustar mască de păr