MENIU

Şi-a pus ceapă în ureche pe timp de noapte! Este miraculos ce efecte poate avea

Știai că ceapa poate fi folosită în diverse feluri? Ea poate fi mâncată, adăugată în diferite mâncăruri pentru savoare, este utilă la curățarea grătarului și poate să fie pusă în șosete sau urechi peste noapte, pentru a ajută corpul să se vindece. 

Ceapa poate ajută organismul să se vindece de foarte multe boli printre care răceală, febră și simptome ale gripei.

Dacă te confrunți cu o durere violentă de ureche, încearcă acest leac băbesc.

Ia o ceapă, tăie-o pe jumătate și scoate-i miezul. Pune apoi “inima” în ureche, atenție însă să nu o împingi prea mult spre urechea internă, și mergi la culcare.

Te asigur că atunci când te vei trezi, vei observa că te simți mult mai bine. Ceapă va înmuia orice impuritate formată în ureche, făcând mult mai ușoară procedura de curățare. Are de asemenea efectul natural de a calma inflamația urechii, care cauzează durerea.

Obiceiul de a pune ceapă pe tălpi poate fi întâlnit în medicina tradițională chinezească. Chinezii au constatat că există mii de terminații nervoase la nivelul tălpilor, care comunică cu organele interne și sunt în strânsă legătură cu sistemul nervos.

Când o ceapă tăiată este pusă pe talpă, ea elimină germenii și bacteriile, pentru că în mod natural, ceapă are proprietăți antibacteriale și antivirale. Acidul fosforic care e “de vina” pentru plâns, pătrunde în circulație și ajută că sângele să se purifice în tot corpul.

În schimb, utilizând acest procedeu regulat devii mai sănătos, iar organismul e mult mai pregătit să lupte în față unor eventuale infecții sau inflamații.

Ceapa pusă în șosete sau în urechi poate fi exact remediul de care corpul tău are nevoie peste noapte!

Este ieftin, 100% natural, și poate fi pregătit în confortul casei tale. Beneficiile sunt mult mai importante decât disconfortul produs de mirosul neplăcut.

Mai multe articole despre:
boli ceapă leac ureche