MENIU

Şi-a comandat de pe Internet rochia de miresă mult visată. Când a primit-o, a înlemnit: NU...

O tânără din Marea Britanie a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută chiar înainte de nunta sa.

Monisha Rajesh a decis să-şi comande de pe Internez rochia de mireasă, după ce  pe un site a găsit un model care a impresionat-o. Nu era prima dată când făcea cumpărături online, aşa că nu a bănuit nicio clipă ce se va întâmpla.

Aşadar, în ziua când coletul cu rochia a sosit, tânăra a avut un şoc: aceastaa arăta cu totul şi cu totul altfel, scrie The Sun.

"Când mi-a fost livrat pachetul am văzut că avea pe el o ştampilă din China şi atunci mi-a picat fisa. Site-ul de pe care comandasem eu avea trecută o adresă din California", a povestit Monisha. "Am deschis cutia şi inima mi-a stat în loc. Înăutru se afla o rochie ieftină, din vâscoză, cară arăta precum costumul de Halloween al unui copil. Modelul era, de fapt, o copie proastă a originalului şi nu putea fi purtat", a adăugat ea.

Monisha a depus plângere, însă nu a reuşit să-şi recupereze decât o parte din banii plătiţi pentru rochia de mireasă. Mai mult, a aflat că şi alte tinere au căzut victime aceleiaşi înşelătorii, unele dintre ele nefiind niciodată despăgubite.