MENIU

Sergiu Lucinschi și-ar fi turnat tatăl la DNA

Fiul fostului președinte moldovean Petru Lucinschi a declarat în fața procurorilor DNA că tatăl său ar fi făcut „toată combinația” pentru a interveni într-un dosar instrumentat de DIICOT, potrivit referatului DNA în dosarul în care Sergiu Lucinschi este acuzat șantaj și trafic de influență, scrie b1tv.ro 

Potrivit referatului prin care procurorii DNA au cerut arestarea preventivă a lui Sergiu Lucinschi, acesta l-a asigurat pe Alexandru Horpos că va merge la Chișinău pentru a discuta cu tatăl său, iar apoi "îi va da semne procurorul", potrivit Agerpres. Lucinschi făcea referire la procurorul DIICOT Remus Jurj, care îl ancheta pe Horpos într-un dosar penal. (Detalii AICI) În contextul în care aștepta remiterea unei sume de bani de la Horpos, Lucinschi i-a trimis acestuia un mesaj cu conținut amenințător: "Adi, salut! Vrei tu neapărat să mă spitalizezi la nebuni? Am și eu o limită, te rog să nu-ți bați joc că nu este bine. Sună-mă cu un răspuns concret pentru mâine".

 În contextul în care aștepta remiterea unei sume de bani de la Horpos, Lucinschi i-a trimis acestuia un mesaj cu conținut amenințător: "Adi, salut! Vrei tu neapărat să mă spitalizezi la nebuni? Am și eu o limită, te rog să nu-ți bați joc că nu este bine. Sună-mă cu un răspuns concret pentru mâine".

 Mai multe pe b1tv.ro