MENIU

Sergiu Diacomatu, despre Florian Coldea: „2024 este anul în care călăul devine victimă!”

Diacomatu, omul care i-a turnat lui Coldea un pahar de băutură în cap. Foto/Arhivă

Omul de afaceri Sergiu Diacomatu, unul dintre cei care au avut de suferit de pe urma dosarelor fabricate de generalii statului paralel, în special de Florian Coldea, a declarat pentru Realitatea Plus, că este momentul zero al justiției, acela în care „călăul devine victimă”.

„Sunt mii de oameni care au avut de pătimit și au suferit în acea perioadă. Toți am stat prin beciurile și prin arestul preventiv prin voința acestor oameni, pentru că asta și-au dori, fiindcă îi încurcam în planurile lor în acea perioadă, să treacă prin furcile caudine ale justiție române acest domn Coldea. Eu nu cred că în 2024 și în aceste vremuri, DNA-ul își mai permite să mai facă mascarade. Eu i-aș dori domnului Coldea să meargă exact în același loc unde am fost și noi, ca să vadă și el cum e. Nu cred că ar fi fost chemat domnul Florian Coldea, cu toată protecția de care toată lumea știe și de care toți vorbesc, la parchet, dacă nu ar fi fost fapte mult mai solide și mult mai concrete în spate, căzute pe mandate de interceptare, pe alte reclamații, pe fapte conexate. Clasa politică în România este totalmente controlată de către statul paralel. Este un moment zero al societății, un moment de introspecție al societății românești, acest an 2024. Acest an în care călăul ajunge victimă”, a declarat Sergiu Diacomatu pentru Realitatea Plus.

Diacomatu, omul care i-a turnat lui Coldea băutura în cap

Sergiu Diacomatu, fost șef al ANRP, a făcut senzație, în weekend, în anumite cercuri după un incident petrecut în Dubai. Mai multe surse au relatat că a avut o altercație cu Florian Coldea, la o petrecere, la Untold Dubai. Iritat, a vărsat un pahar cu băutură peste fostul șef SRI.

 

Sergiu Diacomatu a confirmat incidentul

Întors în România, fostul șef ANRP a confirmat scandalul, dar l-a pus pe seama oboselii acumulate. Sergiu Diacomatu a afirmat că nu-și amintește altceva din acele momente. Conform celor care au relatat incidentul, cei doi s-au întâlnit față în față. Iar Diacomatu ar fi devenit agresiv față de fostul șef SRI, pe care îl acuză că ar avea legătură cu dosarele penale în care a fost implicat.

În timpul disputei, el ar fi vărsat un pahar cu băutură pe general, însă conflictul a fost aplanat de intervenția celor prezenți. Florian Coldea s-ar fi retras la masa lui Ovidiu Toma, ginerele omului de afaceri Ion Niculae. Investitor în criptomonede, acesta este unul din sponsorii festivalului din Dubai.

Generalii Statului Paralel, Coldea și Dumbravă, cercetați sub control judiciar cu cauțiune, după audieri maraton la DNA. Acuzații de trafic de influență și spălare de bani - SURSE

 

PRIMELE IMAGINI cu generalii Coldea, Dumbravă și cu avocatul Doru Trăilă, după 15 ore de audieri maraton la DNA. Promisiunea făcută presei de generalul negru: ce va face astăzi

Avem primele imagini cu generalii Coldea, Dumbravă și cu avocatul Doru Trăilă după 15 ore de audieri maraton la sediul DNA. Sunt nevinovat, spune Coldea, generalul acuzat că a creat un stat paralel care oferea protecție la cel mai înalt nivel oamenilor cheie din România. Vizibil iritat de prezența presei, Coldea a anunțat că va face o declarație astăzi în care va face mai multe dezvăluiri. Mai mult decât atât, cei trei au primit control judiciar și o cauțiune de 500.000 de mii de lei pe care trebuie sa o plătească în următoarele zile. Acuzațiile aduse generalilor sunt extrem de grave: trafic de influență și spălare de bani. 

Florian Coldea, Dumitru Dumbravă și avocatul Doru Trăilă au fost audiați timp de aproximativ 15 ore la DNA. Fostul șef al SRI, Florian Coldea, cel supranumit șeful statului paralel, a ieșit din sediul DNA în această dimineață, în jurul orei 3. Vizibil iritat de prezența presei, Coldea a anunțat că astăzi va face o declarație de presă. Mai mult, a spus că este NEVINOVAT.

Noi înregistrări bombă la Culisele Statului Paralel! Cum voia generalul Dumitru Dumbravă să fie plătit pentru traficul de influență? - AUDIO

Apusul generalilor Statului Paralel. Iancu Toader, avocatul camorrei lui Coldea, va fi pus sub acuzare - SURSE

Coldea a fost pus sub control judiciar pe cauțiune de 500.000 de lei, și are un termen de 7 zile pentru plata sumei. Aceeași măsură a fost dispusă și pentru generalul în rezervă Dumitru Dumbravă și pentru avocatul Doru Trăilă, oameni cheie în mega-dosarul care scrie istorie în România.

Presa străină laudă CURAJUL jurnaliștilor din Clubul de Presă în demascarea caracatiței generalilor Coldea și Dumbravă