MENIU

Semnele care îţi arată că poţi face cancer. Cum să-l eviţi

Din pacate, in SUA, aproximativ 5.000 de oameni sunt diagnosticati zilnic cu cancer – aproape doua milioane pe an! Contrar propagandei raspandite, „razboiul contra cancerului” nu a fost castigat.

In prezentarea de mai jos, dr. David Brownstein ne spune ce trebuie si ce nu trebuie sa facem pentru a inlatura riscul de a ne imbolnavi de cancer.

Dr. Brownstein este directorul Centrului de medicina holistica din West Bloomfield, SUA, autorul a 10 carti despre sanatate devenite best-seller si editorul cunoscutei reviste NaturalWay to Health.

Iata cele 5 semne ca este posibil ca, la un moment dat, in timpul vietii, sa fiti diagnosticat cu cancer. Corpul vostru si in special sistemul vostru imunitar nu poate functiona la nivelul optim daca:

1. Corpul este lipsit de nutrientii principali.
2. Sunteti supraponderal sau obez.
3. Fumati sau mestecati tutun.
4. Mancati zahar rafinat si cereale rafinate.
5. Ingerati toxine prin alimente, apa, aer si medicamente.

Iata si de puteti face pentru a preveni cancerul

1. Nu fumati

Fumatul este prima cauza a cancerului de plamani, atat la femei, cat si la barbati. De asemenea, creeaza multe alte probleme, printre care boli de inima, infarct, atac cerebral, cataracta, nastere prematura, fracturi de sold, cancer de gat si de stomac. In fumul de tigara exista numeroase substante chimice carcinogene: arsenic, benzen, cadmiu, poloniu 210, clorura de vinil, formaldehida si alte toxine.

Citeste continuarea pe sfatulparintilor.ro.

Mai multe articole despre:
cancer tratament cancer