MENIU

Semne evidente că iubitul tău te minte

Simţi că iubitul tău îţi ascunde ceva şi că în ultima perioada nu mai comunicaţi atât de bine? Este posibil să îl frământe ceva şi să aibă nişte secrete care nu îi dau linişte. Iată cum să îţi dai seama că te minte în faţă:

Explicaţiile lui nu au niciun sens

Înainte de a te apuca să despici firul în patru, trebuie să fii sigură că ai motive să îl suspectezi. Dacă explicaţiile lui, atunci când îl întrebi ceva, nu au niciun sens şi par nişte invenţii, ar trebui să investighezi mai tare problema. Încearcă să fii atentă la detaliile pe care ţi le povesteşte şi să revii asupra lor într-o altă zi. Dacă îţi spune cu totul altceva sau nu îşi mai aduce aminte, e foarte posibil să te fi minţit.

Se poartă ca şi cum ar fi vinovat de ceva

Analizează-i un pic comportamentul şi vezi dacă se poartă că un om care ţi-a greşit cu ceva. Dacă dintr-o dată este suspect de drăguţ, poate că o face pentru că se simte vinovat. Fii atentă la orice comportament anormal şi confruntă-l în mod direct: nu-l întreba din prima dacă îţi ascunde ceva, ci de ce se poartă atât de ciudat în utima perioada.

Evită contactul vizual atunci când vorbeşte cu ţine

Lucrul asta depinde de la persoană la persoană, însă specialiştii spun că atunci când o persoană evita contactul vizual într-o conversaţie înseamnă că are ceva de ascuns.

L-ai surprins minţind alte persoane

Dacă o face cu alte persoane, la urmă urmei de ce nu rte-ar minţi şi pe ţine? Nu ai cum să nu suspectezi acest lucru, din moment ce l-ai observat cu câtă uşurinţă îi minte pe ceilalţi. Un iubit care nu este sincer cu ţine nu merită păstrat.

Sursa 

Mai multe articole despre:
minciuni minte iubit minte