MENIU

Semne care îţi spun că ai o problemă de sănătate nedepistată

<p>Semne care &icirc;ţi spun că ai o problemă de sănătate nedepistată</p>

Învaţă cum să recunoşti semnele care indică o posibilă problemă de sănătate ce nu trebuie neglijată.

Iată la ce să fii atentă pentru a preveni agravarea unor probleme de sănătate:

1. Firele albe de păr înaintea vârstei de 40 de ani

Albirea firelor de păr este un proces natural şi, de multe ori, ţine de genele fiecăruia, însă în cazul în care jumătate din părul tău este alb şi nu ai mai mult de 30 de ani, este posibil să suferi de diabet, scrie clickpentrufemei.ro.

2. Semnele din naştere

Majoritatea semnelor din naştere sunt inofensive şi benigne, însă unele dintre ele pot fi chiar periculoase, mai ales cele care îşi schimbă forma sau culoarea după supra-expunerea la soare. În aces caz, există un risc crescut de cancer de piele.

3. Schimbări la nivelul albului ochilor

Îngălbenirea albului ochilor poate indica o problemă la nivelul ficatului sau vezicii biliare, în timp ce înroşirea albului este un semn de hipertensiune sau o afecţiune virală, precum conjunctivită.

4. Buzele crăpate

Dacă buzele tale sunt mai tot timpul crăpate este posibil să ai un deficit de vitamine din complexul B sau de zinc. Această problemă poate semnala, de asemenea, o infecţie fungică.

5. Palmele sunt roşii

Poţi avea palmele roşii din cauza unei dermatite, a unei eczeme sau a unei reacţii alergice din cauza alimentaţiei sau a unor medicamente. Cu toate acestea, palmele roşii pot fi şi un semn al existenţei unei probleme hepatice.