MENIU

Şefii Poliţiei din Satu Mare, în vizorul procurorilor

Şefii Poliţiei din Satu Mare, în vizorul procurorilor

Şefii Poliţiei din Satu Mare au intrat în vizorul procurorilor, informează Realitatea TV. Vizaţi sunt adjunctul Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi mai mulţi subalterni.

Procurorii DNA Oradea efectuează percheziții, miercuri, în opt locații situate în județul Satu Mare, din care una este sediul unei instituții publice într-o cauză ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în perioada 2013-2015.

"În cursul zilei de 11 martie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 8 locații situate în județul Satu Mare, din care una este sediul unei instituții publice, iar restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", se arată într-un comunicat al DNA, transmis miercuri AGERPRES.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

Procurorii efectuează percheziții la IPJ Satu Mare, iar printre persoanele vizate se află și șeful instituției, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Sursele citate au precizat că au loc descinderi și la sediile unor firme, iar de ancheta DNA ar fi vizați șeful IPJ, adjunctul IPJ și șeful SIF pentru fapte de corupție presupus a fi săvârșite în perioada 2013—2015.

Aceleași surse au menționat că persoanele vizate vor fi duse pentru audieri la DNA — Serviciul Teritorial Oradea.