MENIU

Șef de post reținut pentru luare de mită

Șeful de post din comuna Bodești, județul Neamț, a fost reținut de DGA sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de luare de mită, trafic de influență și abuz în serviciu, potrivit Realitatea de Neamt.

Totul a avut loc ieri, 26 septembrie 2019, când ofițeri de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție Neamț au pus în executare mai multe ordonanțe de ridicare a unor înscrisuri și un mandat de aducere emise de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț privind un agent de polițe din județul Neamț.

Potrivit DGA, după audieri, procurorul a dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de influență (2 fapte), luare de mită (3 fapte) și abuz în serviciu (2 fapte), infracțiuni săvârșite în perioada 2015 – 10.09.2019, în legătură cu dosare penale aflate în cercetare.

Potrivit surselor noastre, ar fi vorba despre șeful de post din comuna Bodești. El ar fi fost reclamat de un pădurar din localitate.

Astăzi, polițistul urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, potrivit sursei citate.

Mai multe articole despre:
DGA şef de post