MENIU

Primele imagini de la ședința PSD de sâmbătă. Unde au fost puși contestatarii lui Dragnea

Liderii PSD s-au reunit la Neptun, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional. Mai jos sunt primele imagini filmate, astăzi, în interior.

Motivul reunirii liderilor PSD este acela de a evalua Guvernul Dăncilă, dar și pentru a găsi căi de rezolvare a conflictului care mocnește în PSD.

Vezi mai jos primele imagini filmate la ședința PSD care are loc chiar acum, la Neptun!

Înaintea Comitetului Executiv Naţional al PSD, care are loc acum, senatorul social-democrat Niculae Bădălău a aruncat bomba. El nu exclude varianta ca PSD şi ALDE să desemneze un candidat comun la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Niculae Bădălău îl consideră pe Călin Popescu-Tăriceanu "extrem de bun pentru preşedinţia României".

"În istoria PSD a existat o cutumă în care preşedintele partidului a candidat. În acelaşi timp, am avut şi în cadrul USL, dacă vă mai amintiţi, un protocol în care domnul Crin Antonescu, din partea PNL, era candidatul la preşedinte al alianţei, guvernarea, premierul, revenind la PSD.

Şi în acest moment, suntem într-o alianţă şi nu este exclus ca domnul Tăriceanu să fie candidatul nostru, urmând în continuare ca PSD să aibă prim-ministrul. Domnul Tăriceanu este un om cu viziune, un om echilibrat, un om care ar fi extrem de bun pentru preşedinţia României şi pentru români", a spus Bădălău.

Tot ce se petrece astăzi vine în contextul în care, aseară, a avut loc o altă ședință, extrem de tensionată, la care au participat Liviu Dragnea, Niculae Bădălău, Paul Stănescu, Mihai Tudose si Gabriela Firea. După cum Realitatea TV a dezvăluit în exclusivitate, aseară s-a ajuns și la înjurături, iar Liviu Dragnea nu a ripostat.

Tudose și Bădălău i-au reproșat lui Dragnea că a distrus partidul, iar PSD nu ar mai avea șanse să obțină primul loc la europarlamentare din cauza trendului descendent pe care e acum. Niculae Bădălau i-ar fi zis că nu mai suportă analfabetismul Vioricăi Dăncilă, conform surselor Realitatea TV.

CLICK AICI PENTRU DETALII!