MENIU

Secretele frumuseţii lui Audrey Hepburn! Vezi ce o făcea să se menţină tânără

Secretele frumuseţii lui Audrey Hepburn! Vezi ce o făcea să se menţină tânără

Fiul actriţei, Luca Dotti, a dezvăluit recent mai multe secrete din viaţa mamei sale. Se pare că frumuseţea efervescentă şi chipul iradiant, cu care a strălucit în rolurile sale, Audrey Hepburn le-a alimentat din interior. Actriţa era foarte intresată în a duce un mod viaţă sănătos, potrivit fiului său.

Deşi cancerul apendicular pe care l-a suferit la vârsta de 63 de ani i-a fost fatal, Audrey Hepburn a fost mereu o persoană  pasionată de obicieiuri sănătoase, spune Luca. "Ea nu era obsedată de creşterea muşchilor,  de tehnici de meditaţie sau alimente pure. Mai degrabă, ea ducea un mod de viață sănătos, pentru că acest lucru o făcea fericită", povesteşte fiul actriţei.

Hidratarea este cheia

    "Ea insista atât de mult ca cei din jurul său să bea apă cu regularitate. Ea folosea apa şi consuma o mulţime de legume în acelaşi timp".

Prepara şi consuma bucate în funcţie de sezon

    "Mereu era în căutarea legumelor de sezon disponibile la piața noastră mică din Elveția. Audrey avea o viziune foarte sănătoasă cu privire la simţurile sale şi nicioadă nu i-a fost frică de îmbătrânire. Desigur, îşi făcea griji pentru că îi apăreau unele riduri sau fire albe, însă îşi adora anii, vârsta".

Avea zile de "detox"

    "În zilele de detoxifiere, îi plăcea să consume doar fructe, legume, iaurt şi apă. Când se întorcea din călătoriile din Africa și era epuizată, asta făcea", dezvăluie Luca.

Nu era vegetariană, însă mânca carne în doze mici

    "Mama mea nu a fost o vegetariană, ea consuma carne, dar foarte puțin, în doze mici. Îmi amintesc odată, casa noastră fiind la curte, despre ideea de a creşte pui și iepuri. Și mama s-a uitat la mine, asta e o idee bună, dar cine o să-i sacrifice? Așa că, am crescut cartofi în loc. Ea consuma 80 la sută în meniu fructe și legume", spune Luca Dotti.

Mai mult pe unica.md

Mai multe articole despre:
frumuseţe Audrey Hepburn secrete