MENIU

Secretar de stat MAI: Nu sunt informații că protestul a fost finanțat din străinătate

Violente la protestul din 10 august
<p>Parchetul General</p>

Secretarul de stat în MAI Gheorghe Nucu a declarat, după audierea la Parchetul General în dosarul protestului din 10 august, că nu există informații potrivit cărora manifestația ar fi fost finanțată din străinătate, așa cum susține Liviu Dragnea, anunță Realitatea TV. 

Secretarul de stat în MAI Gheorghe Nucu a fost audiat la Parchetul General, marți, în dosarul intervenției brutale a Jandarmeriei, la protestul din 10 august.

Nucu a precizat presei, după audiere, că nu există informații potrivit cărora protestul ar fi fost finanțat din străinătate. Informația a fost vehiculată de Liviu Dragnea.

Secretarul de stat a mai spus că a fost în timpul protestului în MAI. Tot acolo a foast și Carnem Dan, dar aceasta nu a avut nicio implicare directă, a susținut Nucu.

Subprefectul Capitalei, Corneliu Cîrstea, a fost audiat la rândul său, mai bine de două ore, la Parchetul General.

Între timp au apărut noi piedici în ancheta violenţelor din 10 august. Surse judiciare citate de Realitatea TV susțin că Ministerul Afacerilor Interne a clasificat înregistrările video făcute de Jandarmerie şi servicii în care sunt surprinse abuzurile forţelor de ordine.

Mai multe articole despre:
Parchetul General 10 august