MENIU

Scumpirile de Paște, resimțite de marii artiști români - Saveta Bogdan: „Este foarte scump. Ceapa este 10 lei”

Saveta Bogdan

Scumpirile din acest an sunt resimțite și de cei mai îndrăgiți cântăreți de folclor din România. Saveta Bogdan a început pregătirile pentru Paște. Interpreta ne-a mărturisit, în schimb, că pensia nu îi ajunge pentru a cumpăra toate alimentele pentru masa de sărbători. 

Saveta Bogdan: „Este foarte scump. Și ceapa este 10 lei. Anul trecut era mult mai ieftină. Ingredientele pe care le punem la drob, pentru că drobul se face cu ceapă verde, pătrunjel, mărar. Toate verdețurile le punem. E 4 lei o legătură de ceapă. Ei speculează chestiunea asta că vine Paștele și le scumpesc. Dacă nu avem mărar la drob nu mai e drob. Mărar, ceapă verde, pătrunjel, ingredientele ăstea trebuiesc puse la drob”.

Cu o pensie de 2.200 de lei, Saveta Bogdan se simte norocoasă că încă mai poate susține concerte. În schimb, interpreta le plânge de milă românilor care nu au de unde să obțină bani în plus.

„Le doresc multă sănătate, paște fericit, să fie sănătoși și cei care sunt mai bogați să mai dea și la amârâții ăia de pe stradă, pentru că sunt atâția pe stradă care n-au nici măcar bani de-o pâine”, a mai spus Saveta Bogdan.

Mai multe articole despre:
saveta bogdan scumpiri