MENIU

Scrisoare deschisă către părinţii lui Florinel Coman

Domnul Nea Gigi este un adevărat distrugător de destine fotbalistice. Sfatul pentru părinţii care au copii talentaţi la fotbal este acela să-i ţină departe de echipa patronată de domnul Nea Gigi. Dacă vor ca aceştia să aibă un viitor, să-i ducă oriunde, numai la FCSB să nu-i lase.

În primul rând, vreau să vă felicit pentru evoluţia de excepţie a fiului dumneavoastră în meciul cu Anglia de la Campionatul European sub 21 de ani. În al doilea rând, îmi permit să vă sugerez să-i aduceţi mulţumiri lui Gheorghe Hagi, cel care l-a format ca fotbalist şi ca om pe fiul dumneavoastră şi care întotdeauna a avut încredere în el. Ca iubitor al fotbalului şi ca susţinător al naţionalelor de fotbal ale României am rugămintea să faceţi tot posibilul ca să-l convingeţi pe fiul dumneavoastră să accepte orice ofertă pe care o va primi la sfârşitul turneului final, pentru a părăsi FCSB, ca să scape de patronul acestei echipe, George Becali.

Vă reamintesc că domnul Nea Gigi este cel care l-a dărâmat psihic pe fiul dumneavoastră, criticându-l public şi cerându-i antrenorului să-l scoată din teren în câteva rânduri. Este adevărat că tot domnul Nea Gigi a spus despre fiul dumneavoastră că este un jucător care va valora zeci de milioane de euro, dar aceste declaraţii nu au avut decât darul de a-l bulversa pe acesta. Acum, după meciul cu Anglia, domnul Nea Gigi a declarat că fiul dumnevoastră « este intestimabil », dar nu este departe ziua în care patronul FCSB se va enerva iarăşi şi-l va desfiinţa public din nou. Sunt convins că ţineţi enorm la copilul dumneavoastră, aşa că îmi întăresc rugămintea ca să faceţi tot posibilul ca acesta să se transfere de urgenţă de la FCSB oriunde, de preferat într-un campionat din Vest, pentru a scăpa de influenţa nefastă a domnului Nea Gigi”. Domnul Nea Gigi este cel care l-a distrus pe Olimpiu Moruţan, un jucător de mare talent, de care fotbalul românesc ar avea foarte mare nevoie.

Domnul Nea Gigi, care este antrenorul de facto al FCSB, l-a băgat pe Olimpiu la pauză în teren pentru a-l scoate după numai un sfertde oră, terminându-l psihic pe acesta. Dărâmat de patron, fostul jucător de la FC Botoşani a început să aibă evoluţii modeste şi a ratat convocarea la Naţionala sub 21 de ani. Lui Denis Man, domnul Nea Gigi i-a băgat în cap că e un jucător care va fi vândut cu 100 de milioane de euro, bulversându-l. La Euro 2019, Man are evoluţii de jucător care valoarează 100 de milioane de lei. Vechi.

Nedelcu, un alt tânăr jucător desfiinţat de patronul FCSB, a prins doar câteva minute la acest European, după evoluţiile ezitante avute la echipa de club. Cu gura lui bogată şi cu aerele sale de cunoscător într-ale fotbalului, domnul Nea Gigi este un adevărat distrugător de destine fotbalistice. Sfatul pentru părinţii care au copii talentaţi la fotbal este acela să-i ţină departe de echipa patronată de domnul Nea Gigi. Dacă vor ca aceştia să aibă un viitor, să-i ducă oriunde, numai la FCSB să nu-i lase.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali sorin avram