MENIU

Scenele care au uimit un oraş întreg: un cal s-a plimbat nestingherit în centrul Sibiului

Imaginile care au surprins un cal care se plimbă nestingherit liber pe străzile Sibiului fac deliciul internauților. Animalul a fost surprins miercuri dimineaţă pe Bulevardul Mihai Viteazu, după care a fost fotografiat pe Strada Avram Iancu, lângă mașina Poliției.

După ore întregi în care problema calului care se plimba nestingherit pe străzile Sibiului, a fost pasată de la o instituţie la alta, proprietarul a fost găsit de Poliţia Rutieră Sibiu şi amendat cu 100 de lei.

„A fost identificat proprietarul în urma unei acţiuni specifice derulată de poliţiştii rutieri. Poliţia Sibiu a fost prima instituţie informată de această problemă şi noi am acţionat iniţial. Proprietarul a fost găsit şi a fost amendat cu 100 de lei”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Iniţial calul a fost dus într-un adăpost al Animal Life. Acolo a venit un bărbat din Răşinari care ar fi spus că e animalul unui vecin. Poliţiştii au aflat, ulterior, în urma mai multor cercetări, că proprietarul animalului este din Răşinari. Acesta a plătit amenda pe loc. De altfel, s-a bucurat că şi-a recuperat animalul, pe care îl căuta.

FOTO: Tribuna, Sebastian Marcovici

Mai multe articole despre:
0 cal tribună