MENIU

Scene şocante într-un bar din Arad: Doi bărbaţi, snopiţi în bătaie de trei agenţi de pază

Scene şocante într-un bar din Arad: Doi bărbaţi, snopiţi în bătaie de trei agenţi de pază

Scene șocante surprinse într-un bar din Arad. Trei agenți de pază care au intervenit pentru aplanarea unui conflict au fost filmați în timp ce snopesc în bătaie doi bărbați. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional! 

Imaginile arată cum trei agenți de pază lovesc, pe rând, un bărbat căzut în genunchi, în local. Apoi camerele de supraveghere montate în exteriorul barului arată cum un alt bărbat culcat pe trotuar este lovit cu picioarele de doi dintre agenți. Chiar dacă victimele nu reacționează, bodyguarzii continuă să îi lovească.

Agenții de pază au intervenit la solicitarea angajaților localului, care i-au sesizat că în incinta barului se aflau mai multe persoane care îi înjură și îi amenință pe muzicanți. Când a ajuns acolo, echipajul de intervenție a constatat că una dintre persoane ținea în mână o sticlă și adresa injurii formației. Agenții de pază i-au spus să părăsească localul, însă bărbatul a devenit agresiv.

Unul din ei s-a aruncat la picioarele unuia dintre agenți, pentru a-l pune la pământ, iar celălalt a încercat să-i atace cu o sticlă.

Bodyguarzii au fost plasați sub control judiciar pentru 40 de zile. Conducerea firmei de protecție și pază reclamă faptul că autoritățile nu au ținut cont și de imaginile de pe camerele de supraveghere de la subsolul localului, acolo unde ar fi început scandalul. 

 
Mai multe articole despre:
bătaie bar agenţi de pază