MENIU

Scene de GROAZĂ în Italia: Român, bătut cu cruzime de doi tineri italieni. Poliția spune că au făcut-o "de plictiseală"

Poliție Italia

Situație halucinantă petrecută în Italia, acolo unde un român în vârstă de 44 de ani a fost bătut cu bestialitate de doi tineri italieni. Stupefiant este faptul că cei doi nu au avut niciun motiv pentru cumplitul gest, doar "dorința de a se descărca”. "Au făcut-o din plictiseală", spun anchetatorii.

Scenele șocante s-au petrecut în plină zi, în centrul orașului Sezze. În imaginile date publicității se observă că deși a fost provocat de cei doi tineri, bărbatul nu a reacționat, relatează Știri Diaspora. Din contră, acesta a încercat să evite un eventual scandal, însă cei doi au insistat și până la urmă l-au loveit mai întâi cu palma și apoi cu un pumn. Lovitura a fost atât de puternică încât românul a căzut la pământ și s-a lovit violent cu capul pe asfalt.

Atacatorii au fugit, iar un trecător a sunat la 118. Bărbatul a fost transportat la spital cu răni grave, respectiv cu o hemoragie cerebrală severă. Bărbatul a suferit o operație chirurgicală destul de delicată, după care a fost în comă câteva zile, în prezent fiind, în continuare, internat cu un prognostic de 180 de zile.

Deși incidentul datează din 30 martie, abia ieri dimineață poliția i-a arestat pe cei doi atacatori sub acuzația de tentativă de omor. Ancheta a avansat cu greutate, asta deoarece nimeni nu voia să colaboreze cu forțele de ordine

În tot acest timp, aproximativ 50 de persoane au fost audiate. Vinovați sunt doi tânări de 17 ani și, respectiv, 20 de ani, care practică boxul la nivel de amator. Minorul este închis într-un institut penal pentru minori, iar cel de 20 de ani se află acum în închisoare.

 

Mai multe articole despre:
italia roman batut italia politie ancheta politie