MENIU

Scaun cu rotile pentru un peștișor auriu. Invenție neobișnuită a unui tânăr

Acest peștișor suferă de o patologie gravă, care nu-i permite să-și controleze capacitatea de a înota și pluti. Micul caras auriu stătea mereu pe fundul acvariului și nu se putea mișca. Din fericire, cineva a venit cu o soluție salvatoare.

Derek, un tânăr de 20 de ani pasionat de acvariile cu pești, a inventat un scaun cu rotile în variantă acvatică, special pentru peștișor auriu, pentru a-l ajuta să se deplaseze.

Acesta a explicat procedeul:

„Am folosit niște tuburi de drenare a aerului, care sunt folosite în majoritatea acvariilor, și le-am fixat în jurul peștelui. Am adăugat niște supape în partea de jos a acestuia, ca și cum ar fi un scaun care să-i țină echilibrul, apoi o bucată de polistiren, în partea de sus, care să-l ajute să plutească. Când am obținut efectul dorit, am îndepărtat surplusul de material, ca să nu aibă senzația că trage după el greutăți.”

O prietenă a lui Derek, Taylor Dean (19), care se ocupă cu editarea și promovarea unor clipuri educaționale despre animale, a preluat imaginile cu peștișorul și le-a postat pe contul ei de Twitter. Imaginile au devenit virale. 

Mai multe articole despre:
Scaun cu rotile peştişor auriu