MENIU

Scapi de kilograme dacă bei ACEASTĂ ceașcă de ceai, de 3 ori pe zi! Rețeta este extrem de simplă și la îndemâna tuturor

Ceai

Pentru cei mai mulți români, fiecare început de an vine cu o rezoluție. În cele mai multe cazuri este vorba despre mai multă mișcare, un stil de viață mai sănătos, călătorii și alte lucruri mult mai specifice. Dacă vorbim însă despre slăbit, atunci ceaiul este o opțiune bună de luat în calcul. Unde mai pui că e și sănătos, mai ales dacă vorbim despre ceiul de scorțioară și dafin.

Chiar dacă nu este foarte popular în rândul consumatorilor de ceai, infuzia are un puternic efect în arderea grăsimii abdominale.

În plus de asta, atât scorțișoara cât și dafinul sunt renumite pentru proprietățile lor antiseptice, diuretice și digestive, pentru capacitatea de a preveni formarea gazelor și acidității din stomac, la fel și pentru prevenirea infecțiilor tractului urinar.

Ceaiul este unul diuretic și curativ, ajută la reglarea metabolismului, la eliminarea toxinelor, la reducerea nivelului acidului uric din organism, la menținerea controlului asupra nivelului de zahăr din sânge, la îmbunătățirea circulației sanguine, la accelerarea metabolismului, scriu cei de la kiloretete.ro.

De asemenea, este și un bun protector al ficatului și poate fi consumat și de către cei care suferă de diabet.

Mod de preparare și dministrare

- 2 batoane scorțișoară

- 5 foi dafin

- 1 L apă

Puneți apa la foc, într-un vas, până ajunge la punctul de fierbere. Adăugați scorțișoara și foile de dafin și fierbeți timp încă de 5 minute.

Luați vasul de pe foc, acoperiți cu un prosop curat și lăsați la infuzat timp de 20 de minute.

Filtrați ceaiul într-o sticlă.

Prima ceașcă de ceai se consumă dimineața, pe stomacul gol. Se mai consumă câte o ceașcă după fiecare masă.

Se recomandă o cură de 3 zile consecutiv pe săptămână, împreună cu o dietă sănătoasă și câteva exerciții fizice.

Mai multe articole despre:
ceai ceai slabit ceai scortisoara dafin