MENIU

Scapă de TIRANIA operatorilor! Cum deblochezi un iPhone 6

O soluție supremă de decodare iPhone 6 nu exisță, dar câteva pot fi încercate pentru a „elibera“ telefonul de sub asuprirea operatorului.

Timp de câţiva ani, a fost relativ simplu să folosești o soluție de decodare iPhone pentru a-l folosi împreună cu orice SIM, indiferent de operatorul de la care l-aţi achiziţionat. Până pe la iPhone 4, era suficient să te arunci la un jailbreak, singur sau apelând la un prieten, iar în câteva minute problema era rezolvată. Erau multe aspecte care trebuiau avute în vedere, inclusiv versiune de iOS sau modem firmware. Între timp, cei de la Apple au devenit mult eficienţi în nu vă permite o decodare de iPhone, context în care şi preţurile de decodare au crescut exponenţial.

Una peste alta, dacă telefonul achiziţionat de voi nu a fost cumpărat la liber, nu există nici o metodă de decodare gratuită pentru iPhone 6. Dacă vreţi însă să plătiţi o sumă de bani, aproape niciodată foarte mică, aveţi destul de multe opţiuni. Nu trebuie decât să vă informaţi în privinţa circumstanţelor achiziţiei smartphone-ului vostru şi să  aveţi grijă unde plătiţi costul aferent decodării. De asemenea, dacă nu aţi cumpărat deja un , în funcţie de costurile pe care le voi detalia mai jos, puteţi lua o decizie mai inspirată atunci când vă veţi decide să faceţi saltul.

Ce trebuie să ştiţi

Majoritatea operatorilor de telefonie, atât din ţară cât şi din străinătate, preferă să vă ofere un telefon subvenţionat la un abonament generos în speranţa de a vă menţine în portofoliul de clienţi. Tot cu acelaşi scop, aproape de fiecare dată, cu mici excepţii, dispozitivele pe care le cumpăraţi sunt blocate în respectiva reţea.

Deşi costurile de deblocare practicate de operatorii de la noi sunt aceleaşi, indiferent de modelul de telefon, în acest caz particular voi detalia doar ideea de decodare iPhone 6. În ceea ce priveşte telefoanele Apple, merită să aveţi în vedere un detaliu foarte important. În primul rând, operatorii de telefonie au libertatea să-şi stabilească arbitrar preţurile de decodare. În al doilea rând, un iPhone cumpărat de la Orange, Vodafone, Telekom sau Digi poate fi decodat doar de respectiva companie. Nu puteţi cumpăra un iPhone de la Orange şi să-l decodaţi la Vodafone.

Acelaşi lucru este valabil şi în cazul în care cumpăraţi un iPhone 6 de la T-Mobile Germania şi vreţi să-l decodaţi la Telekom România. Nu este posibil. Tot vizavi de operatorii care activează în mai multe ţări de pe mapamond cu acelaşi nume, gen Vodafone, Orange sau Telekom, un telefon cumpărat de la Vodafone Germania nu funcţionează pe Vodafone România şi nici invers.

Află totul despre decodarea iPhone 6






Mai multe articole despre:
Orange Telekom iphone 6 decodare iphone 6