MENIU

Scandalul petrecerii bombă. Daniel Ghiță, dezvăluiri incendiare: „SRI și Doi și Un Sfert și-au împărțit Transelectrica și Smart SA”

Deputatul PSD Daniel Ghiță lansează un adevărat tir asupra companiilor Transelectrica și Smart SA, pe care le acuză că au organizat, în plină criză energetică, o petrecere de 50.000 de euro. Mai mult, Ghiță acuză că SRI și celebra Doi și Un Sfert și-au „împărțit” influența în cele două companii. 

„Noi suntem în situația în care și Guvernul și Parlamentul încearcă să găsească soluții, iar cei de la Transelectica și Smart SA au dat 50.000 de euro pentru o petrecere la Sibiu la un hotel de 5 stele. Nu este normal ce se întâmplă. Să organizam petreceri de 5 stele, iar restul țării stă și face economie la fiecare kilowat.

Sunt oameni care s-au sinucis din cauza facturilor. Părinții mei nu pot plăti singuri factura la energie.

Transelectrica e la SRI, iar Smart SA e la „Doi și un Sfert. Și-au împărțit controlul asupra acestor companii mari, controlul financiar. Sunt protejate de servicii pentru a obține contracte mari. Serviciile își iau procente de la cele două companii”, a dezvăluit Daniel Ghiță în emisiunea „Culisele Statului Paralel”.

Mai multe articole despre:
daniel ghita psd petrecere transelectrica