MENIU

Scandalul de la Operă ia amploare. Ambasadorul Marii Britanii, reacţie pe Twitter

<p>Alina Cojocaru &amp; Rupert Pennefather</p>

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti îşi exprimă, în două mesaje publicate pe contul de Twitter, îngrijorarea faţă de situaţia de la Opera Naţională Bucureşti, în contextul în care "tinere talente britanice au ales să îşi facă o carieră la Bucureşti".

"Preocupat de recentele evoluţii de la Opera Naţională Bucureşti - la doar câteva zile după premiera triumfătoare a Manon-ului lui Kenneth MacMillan", a scris Paul Brummell pe contul de Twitter, scrie Ziare.com, citând news.ro.

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti revine cu un al doilea mesaj, tot pe contul de Twitter: "Tinere talente britanice au ales să îşi contruiască o carieră la Opera Naţională Bucureşti. Sper că incertitudinile să fie rezolvate curând".

Balerina Alina Cojocaru i-a trimis, miercuri, un mesaj prim-minstrului Dacian Cioloş, în care îşi exprimă regretul că nu a reuşit să contribuie la schimbarea României, la "ruptura din cercul de răutate şi distrugere în care este ţara noastră". În acelaşi mesaj, balerina îi mulţumeşte prim-ministrului pentru timpul acordat, precum şi pentru "zâmbet" şi spune că acceptă, alături de Johan Kobborg, invitaţia la un "pahar cu suc".