MENIU

Scandalagii de pe DN1, IDENTIFICAȚI de poliție și AMENDAȚI

Bătaie în trafic DN1, Valea Prahovei

Poliţiştii prahoveni au identificat pe persoanele care în a doua zi a anului s-au luat la bătaie, în mijlocul drumului DN 1, pe raza staţiunii Buşteni, în urma unei neînţelegeri în trafic. Cei doi şoferi implicaţi au refuzat să depună plângeri, fiind amendaţi contravenţional.

Din primele informații, vorbim despre un şofer în vârstă de 19 ani, din judeţul Călăraşi, şi un altul de 29 de ani, din Tulcea.

Potrivit polițiștilor, tânărul de 19 ani a fost amendat cu 200 de lei, în timp ce al doilea şofer implicat a primit o sancţiune contravenţională de 500 de lei.

„Din declaraţiile persoanelor implicate a reieşit faptul că nu doresc să depună plângeri penale în cauză, motivând că şi-au adresat injurii reciproc şi s-au îmbrâncit, pe fondul unor neînţelegeri privind accesul pe DN1, de pe o stradă secundară”, informează IPJ Prahova.

În imaginile postate duminică pe internet se vede cum patru bărbaţi se bat cu pumnii şi cu picioarele, în mijlocul străzii, o femeie încercând să îi despartă. Cel care a postat imaginile pe un grup de Facebook susţine că filmarea a fost realizată în aceeași zi, în cartierul Poiana Ţapului din Buşteni.

„În urma informaţiilor apărute în mediul online, poliţiştii din cadrul staţiunii Buşteni s-au sesizat din oficiu şi desfăşoară activităţi în vederea identificării participanţilor, urmând a se dispune măsurile legale ce se impun”, informa IPJ Prahova.

Mai multe articole despre:
bataie bataie trafic valea prahovei dn1