MENIU

Scandal uriaș în TVR. O jurnalistă a făcut anunțul în direct

<p>Scandal urias in TVR</p>
Alina Alexoi

Scandal uriaș în TVR, după ce Alina Alexoi, comentatoarea trimisă de postul public la "Europenele" de Gimnastică de la Glasgow, a dezvăluit, în direct, condițiile în care este nevoită să lucreze.

Scandal uriaș în TVR // Jurnalista Alina Alexoi nu a mai rezistat și a răbufnit în direct, pe post, din cauza condițiilor precare de comentariu, ea fiind nevoită să comenteze Campionatele Europene de Gimnastică de la Glasgow de pe propriul telefon.

"Vreau să știe toată lumea: comentez la telefon. Aș vrea să știu unde e greșeala, să aibă puterea cineva din TVR să recunoască dacă a greșit sau nu. Nu e deloc ușor, e frustrant, oamenii e bine să știe adevărul.

Îmi cer scuze pentru calitatea sunetului. Aș vrea să trecem prin studio, nu mai pot, am amorțit. E frustrant când mă uit la comentatorii de lângă mine cu căști la monitor și eu sunt pe telefon. Mi-a amorțit urechea. Nu mai am mâini să caut informații, pentru că stau pe telefon.

Sper să-mi deconteze televiziunea convorbirea, comentariul de pe telefonul meu", a spus Alina Alexoi, în timpul comentariului TVR, de la Glasgow, conform GSP.

La o oră după intervenție, la 18:20, Alina Alexoi a anunțat în direct că a primit o pereche de căști de comentator.

În cei 20 ani petrecuţi în TVR, Alina Alexoi a participat la 6 ediţii ale Jocurilor Olimpice şi a comentat alte 4 din studio. În 2012 a primit premiul special  TV Mania „Cristian Ţopescu” pentru cel mai bun comentator sportiv.  De asemenea, a comentat finale de Cupa Davis, zeci de campionate mondiale şi europene de gimnastică, patinaj şi scrimă.