MENIU

Scandal sexual la Apple. Fotografii nud furate din telefoane iPhone ale clientelor

Scandal la Apple

Apple a concediat mai mulți angajați dintr-un magazin din Brisbane, Australia, după ce au fost prinși că fac schimb de fotografii cu cliente sau colege, unele nud, cărora le dau note de la 1 la 10 în funcție de cât de sexy sunt.

Compania Apple are în față un nou scandal în Australia, acolo fiind descoperit faptul că angajații săi au furat poze din iphone-urile duse de către clienți în service sau pentru buy back.

Mai mult decât atât, angajații făceau poze altor angajate, sau clientelor care intrau în magazine, acordându-le note, pentru frumusețe, de la 1 la 10. Conform unui ziar local, peste 100 de poze, unele nud, cu angajate și cliente ar fi fost înregistrate de către angajații unui Apple Store din Brisbane fără permisiunea femeilor.

Separat, mult mai multe poze au fost extrase din iphone-urile clientiloe de către angajați, totul fără a vreuna dintre victime să știe ceea ce fac angajații celor de la Apple. Compania a refuzat să spună dacă alte magazine din Australia au probleme similare, însă probabil situația nu se limitează doar la această țara, potrivit idevice.ro.

 

Mai multe articole despre:
Apple