MENIU

Noi detalii în cazul afaceristului care a amenințat cu cuțitul un șofer aflat în trafic: milionarul se știa cu victima. De la ce a pornit conflictul

Noi detalii în cazul afaceristului care a amenințat cu cuțitul un șofer aflat în trafic: milionarul se știa cu victima/ Captură video

Apar noi detalii în cazul milionarului Daniel Rafte, nașul Adelinei Pestrițu, care a fost pus sub control judiciar după ce a amenințat cu cuțitul în trafic un bărbat, iar apoi a fost depistat pozitiv la droguri de oamenii legii. Afaceristul și victima sa se cunosc, iar conflictul a început din cauza unei înregistrări. 

În videoclip, bărbatul agresat mărturisește că Daniel Rafte și-a trădat prietenii. Ulterior, afaceristul a aflat de înregistrare și a trecut la amenințări. Și-a oprit în trafic rivalul, iar ulterior, a urmat o urmărire de câțiva kilometri. Șoferul amenințat cu arma de afacerist a sunat la 112 și a dat detalii polițiștilor pentru a-l prinde pe individ.

Mașinile celor doi au fost percheziționate de agenți, iar aceștia au ajuns la secția de poliție pentru audieri. Milionarul a fost depistat pozitiv la droguri.

În trecut a mai avut probleme cu legea, după ce a fost implicat într-un alt scandal, tot în stradă.