MENIU

Scandal monstru! Funcție în poliție, negociată de proxeneți

Informații scandaloase dintr-un dosar DIICOT! O grupare de proxeneți ar fi negociat mutarea unei polițiste din Teleorman în București, pentru a avea un informator în cadrul instituției. În acest sens, ar fi intervenit la persoane cu funcții înalte.

Mai mulți membri ai grupării au fost trimiși în judecată pentru trafic de persoane, proxenetism, spălare de bani și trafic de influență.

O grupare de proxeneți ar fi încercat să plaseze o polițistă într-o funcție importantă, potrivit DIICOT

Membrii rețelei ar fi vrut, prin transferul polițistei, să aibă acces la informații confidențiale 

 

Anchetatorii au bănuieli că gruparea ar fi făcut demersuri pentru ca o polițistă din Teleorman să fie mutată la București. Totul pentru ca aceasta să aibă un mai mare acces la informații despre cercetările care vizau gruparea.

„La această grupare a aderat inculpatul C.C.M. care a contribuit cu informații obținute în mod ilegal de la angajați ai Poliției Române cu privire la date si informații cu caracter personal nedestinate publicității, pe care le-a pus la dispoziția inculpatului T.M. pentru ca acesta să poată interveni să influențeze declarațiile unor persoane de sex feminin care au depus plângeri în fața autorităților judiciare din Spania, fiind victime ale grupului infracțional.

Din probele administrate în cauză a mai reieșit faptul că, începând cu data de 01 mai 2016, inculpatul C.C.M. a primit de la inculpatul T.M. mai multe sume de bani pentru a-și exercita influența asupra unor funcționari cu funcții de conducere din cadrul IGPR, în scopul determinării acestora să îndeplinească anumite acte ce intrau în atribuțiunile lor de serviciu și anume să realizeze transferul numitei B.M. ( sora inculpatei M.A.E.) agent șef de poliție în cadrul Postului de Poliție Drăgănești Vlașca din cadrul IPJ Teleorman, într-o altă funcție din cadrul IGPR, astfel încât să creeze inculpatului T.M. o mai bună sursă de informare în ceea ce privește activitățile de cercetare penală efectuate în dosare de urmărire penală și să-i asigure acestuia o anumită protecție”, acuză procurorii antimafia.

Mai multe articole despre:
DIICOT proxeneţi