MENIU

Scandal la ușa Guvernului - George Simion nu este primit în Palatul Victoria: Și vocea românilor din opoziție trebuie să se facă auzită

George Simion, lider AUR

Scandal la ușa Guvernului chiar în ziua în care liderii coaliției de guvernare se întâlnesc pentru a discuta două subiecte de foc: bugetul de stat pe anul 2022 și Legea privind certificatul verde. 

Liderul AUR, George Simion, alături de mai mulți parlamentari ai formațiunii pe care o conduce, s-au dus la Guvern, în condițiile în care liderii coaliției de guvernare se întâlnesc, de la ora 11.30 pentru a discuta Legea bugetului și legea certificatului verde. Din informațiile furnizate chiar de George Simion, acesta nu este însă primit în incinta Palatului Victoria. 

”Trebuie să ne primească, pentru că și vocea românilor din opoziție trebuie să se facă auzită. Am tot scris acestui Guvern, dar n-am primit niciun răspuns (...) Vom aștepta aici până când ne va primi domnul Ciucă sau adevăratul șef al acestui Guvern, Raed Arafat.
 
Mâine va fi protest în fața Camerei Deputaților împotriva planurilor domnului Marcel Ciolacu de a implementa certificatul verde. Mâine, de la ora 9.00 va fi un mare protest la care așteptăm toți bucureștenii și toți oamenii afectați de aceste măsuri”, a spus Simion, potrivit stiripesurse.ro.