MENIU

Scandal între Nicușor Dan și managerii teatrelor bucureștene: s-au luat MĂSURI dure

MARINELA ȚEPUȘ, managerul Teatrului Nottara / Captură video

Continuă scandalul dintre Nicușor Dan și directorii teatrelor din Capitală. Totul după ce, primarul a decis să îi evalueze pe toți șefii instituțiilor de cultură. În această după-amiază, managerul Teatrului Nottara a fost demis, după ce contestația i-a fost respinsă. Marinela ȚEPUȘ susține că se va adresa instanței. 

"In ceea ce ma priveste, o sa ma adresez instantei.

Cel mai important este ca noi anul trecut nu am negociat un program. Conform legii, programul minimal este aprobat de autoritate si finantat, lucru care nu s-a intamplat. Asadar aceasta evaluare nu a avut la ce sa se raporteze si evaluarea este lovita de nulitate.

Bugetele teatrelor par mari, dar nu sunt. 81% din acesti bani se duc in salarii, salariile sunt obligatoriu platite din aceasta subventie, conform legii. Ce ramane, se duce in intretinerea acestei cladiri. 

Suntem inca in timpul corpului de control si mai mult decat atat: cum sa arunci un corp de control in mijlocul undei evaluari si sa iau 6,62 inainte de a se da raportul corpului de control? Si la Excelsior a fost trimis corpul de control intre cele doua evaluari", a afirmat MARINELA ȚEPUȘ, managerul Teatrului Nottara