MENIU

Scandal în finala "Britain's Got Talent": sute de plângeri primite despre câştigător

Se pare că dresajul este cel mai apreciat de britanici, o dresoare şi câinele său Matisse fiind aleşi câştigătorii concursului de talente. Alegerea nu s-a făcut fără scandal, sute de persoane făcând plângere la echivalentul britanic al CNA, OfCom, pentru că ar fi fost "păcăliţi" de câştigătoare.

Câinele Matisse, alături de dresoarea şi stăpâna sa, Jules O'Dwyer, a câştigat concursul "Britain's Got Talent". La scurt timp, însă, s-a dezlănţuit scandalul, atunci când s-a aflat că publicul a votat nu pentru câinele Matisse, ci pentru câinele Chase, un alt patruped al stăpânei, mai talentat la numărul respectiv.

Cu toate că Matisse s-a prezentat la emisiune până în finală, la momentul culminant un alt câine i-a luat locul, sute de persoane cerând descalificarea stăpânei.

Dresoarea susţine, la rândul său, că a preferat să folosească câinele potrivit pentru un număr spectaculos şi că nu a ţinut nicio clipă secret acest lucru, nici faţă de producători, nici faţă de telespectatori, a explicat aceasta, pentru Daily Mail.