MENIU

Scandal după finala Românii au talent. Câştigătorii se ştiau din...2014?

<p>Romanii au talent</p>

Câştigătorii "Românii au talent" 2015, Cristian Leana, Flavian Glont şi Martin Fronescu, sunt mai fericiţi ca niciodată. Au plecat de la Pro TV mai bogaţi cu 120.000 de euro.

Potrivit spynews.ro, victoria acestora ar fi fost planificată încă din 2014. Pe un forum circulă conversaţii între tineri care plănuiau participarea în cadrul show-ului de talente încă din 2014... la invitatia STAFF-ului.

Se pare că un reprezentant al Pro TV l-ar fi abordat pe Radu Fraciu şi rugat să participe cu un număr de cub Rubik în cadrul preselecţiilor.

"M-a rugat să formez o echipă, preferabil de 3 persoane, pe care să o trimit şi să ne gândim la nişte numere mai complexe. (...) Chiar dacă Lenish (Cristian Leana) a fost ezitant iniţial eu cred că îl voi convinge. Are o imagine bună", spunea Radu Faciu în 6 august 2014.

De asemenea şi Flavian Glonţ, unul din cei trei câştigători de la "Românii au Talent", s-a arătat foarte interesat de participare şi a acceptat din prima.

"Da, m-aş băga. De ce nu?! Mereu mi-am dorit să apar pe undeva pe scenă. Sună interesant. Dar ce o să zică juriul când o să "revadă" cubul rubik?", întreba Flavian în 7 august 2014.