MENIU

Scandal cu poliția la școală. Bărbați încătușați sub ochii elevilor

Scandal cu poliția la școală. Bărbați încătușați sub ochii elevilor

Imagini revoltătoare, la un liceu din Suceava, acolo unde un bărbat împreună cu fiul său au făcut scandal, după ce băiatul mai mic s-a lovit la școală! Chemați de director să calmeze spiritele, polițiștii au recurs la spray-ul lacrimogen pe care l-au pulverizat în ochii bărbatului de la un metru distanță! Întreaga scenă a fost filmată de martori, care s-au arătat oripilați de reacția oamenilor legii. 

Un bărbat din comuna Moldovița s-a gândit să-și facă singur dreptate, după ce a observat că unul dintre copiii săi s-a întors rănit de la școală. Acesta s-a dus să le ceară explicații profesorilor, însă totul s-a transformat într-un imens scandal. S-a lăsat cu înjurături, drept pentru care la fața locului au fost chemați oamenii legii. În imagini se vede cum tatăl elevului este pus la pământ, după ce inițial bărbatul l-a lovit pe unul dintre polițiști. Aceștia au încercat să rezolve situația cu vorbă bună, dar fără rezultat. Așa că l-au încătușat pe tatăl băiatului. 

Martorii au fost revoltați de reacția polițiștilor.

Aceeași soartă a avut-o și fiul cel mare al bărbatului.

Poliţiştii i-au amendat pe cei doi bărbați, iar în paralel a fost deschis un dosar penal pentru ultraj, lovire și tulburarea ordinii publice. 

Mai multe articole despre:
altercatie scoala bataie scoala