MENIU

"Sârma" Gabrielei Firea a ajuns subiect de dezbatere naţională

Relatarea Gabrielei Firea despre bucata de sârmă care i-a fost extrasă din colon a devenit subiect de dezbatere naţională. Fie că a fost vorba de mesaje de compasiune, de explicaţii mai mult sau mai puţin de specialitate sau de ironii, "sârma" edilului general al Capitalei a stârnit mult interes şi interes. 

Medicul Vasi Rădulescu a enumerat, pe jumătate serios, pe jumătate în glumă, 5 moduri prin care poate ajunge o sârmă în colonul Gabrielei Firea. Printre ele, "alimentație dezechilibrată și nevoia de a compensa rapid deficitul de fier", "masticația insuficientă" sau "dorința acerbă de a conduce capitala cu o mână de fier."

Vasi Rădulescu este medic cardiolog și inițiatorul programului „Leapșa de sănătate”, de informare în domeniul medical. 

Subiectul este tratat ironic şi de fostul şef al ANAF, Gelu Diaconu. 

"Doamna candidat la primărie, acum aproape 3 ani, ar fi inhalat particule de rugina de la gardul care înconjoară groapa lui Oprescu de la capătul Pantelimonului, unde de peste patru ani ar fi trebuit sa se construiască o amarata de parcare.

Inhalarea s-a produs cu ocazia filmării unui reportaj în care impetuoasa candidată promitea bucureștenilor revoluția în trafic", a scris Gelu Diaconu.

 

"Primarul celui mai mare oraș din Europa de Est, doamnelor și domnilor. (...) Kafka sau Mad Max ceva. Nebunie curată", a scris şi Andrei Caramitru, fost consilier al liderului USR Dan Barna.

O ipoteză medicală a fost sugerată de un cititor realitatea.net. "Orice dentist îți confirmă ca cei cu proteze dentare înghit frecvent sârmele acestora care se rup.Se elimină fără probleme,corpul le acoperă cu gelatină."  

Gabriela Firea a declarat, marți seară, că nu își explică cum a ajuns o sârmă de aproximativ 4 centimetri în colonul său, întrebându-se, retoric, “dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală”.

Mai multe articole despre:
sârmă firea