MENIU

Sărbătorește Ziua Copilului în fața tablei de șah!

Sărbătorește Ziua Copilului în fața tablei de șah!

În realitate ești mai bun! Un eveniment organizat de Realitatea TV în parteneriat cu SOS Satele Copiilor. Sâmbătă, 28 mai, o sărbătoare a șahului și a copilăriei

Se apropie vacanța, iar copiii se pregătesc de distracție, veselie, relaxare. Mii de copii din România iubesc șahul și îl percep atât ca joc de vacanță cât și ca activitate școlară. Jocul minții dezvoltă armonios personalitatea, limpezește gândirea, stimulează creativitatea.

De aceea Realitatea TV prin programul său dedicat, Strategie în alb și negru, sprijină popularizarea șahului în rândul tinerilor, în mod special. Realizatorii, Amedeo Ene și Delia Duca, prezintă atât povețti interesante din istoria și tradiția șahului, cât și exemple de probleme rezolvare sau studii mai avansate.

Pe 28 mai are loc evenimentul Șah - în realitate ești mai bun! pe care Realitatea TV îl organizează împreună cu SOS Satele Copiilor. Pretextul este un concurs de șah arbitrat de Delia Duca, dar evenimentul include și un picnic, jocuri în aer liber și un concert al Corului de Copii al Operei Naționale București. La final, un spectaculos joc de șah simultan va încununa o zi plină de distracție și voie bună. Sunt așteptați copii între 7 și 14 ani, iar evenimentul are loc în București, în Satul SOS din zona Floreasca.

Programul evenimentului, regulamentul și formularul de înscriere se află pe www.realitatea.net/strategie-in-alb-si-negru.

Un eveniment susţinut de:

Mai multe articole despre:
şah Ziua Copilului