MENIU

SAP face angajări

<p>job</p>

SAP Romania, subsidiara producatorului german de software si tehnologie, deruleaza si in acest an un program de recrutare in cadrul centrului de consultanta din Cluj-Napoca (Nearshore Delivery Center), scrie hipo.ro.

Noul program de recrutare se va desfasura in primele trei luni ale anului si se doreste ca prin intermediul acestuia sa fie angajati 20 de noi consultanti. SAP Academy va presupune parcurgerea unor programe de training si obtinerea certifiicarii internationale SAP.

”Pentru urmatoarele angajari, vom cauta atat oameni cu experienta in implementarea solutiilor SAP si care pot coordona echipele de juniori proaspat create, cat si buni cunoscatori ai unor procese de business, cu o vasta experienta intr-o anumita arie de activitate si care vor putea cu usurinta sa-si insuseasca, in cadrul academiilor, solutiile SAP”, a declarat Gheorghe Olteanu, directorul SAP Nearshore Center Romania

Printre criteriile cerute viitorii angajati ai centrului din Cluj-Napoca se afla limba germana si cunostinte legate de procesele logistice, in special SCM, TM, IS-U si ERP Logistics.

Mai multe articole despre:
Cluj locuri de muncă angajări joburi recrutare SAP