MENIU

Sandra Bullock, reacție șocantă după ce a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume

<p>Sandra Bullock, șocată după ce a fost desemnată &icirc;n fruntea unui clasament&nbsp;</p>

Actrița Sandra Bullock a fost desemnată de revista People Magazine cea mai frumoasă femeie din lume. Starul de la Hollywood, în vârstă de 50 de ani, a fost inclus în fruntea clasamentului, realizat pe anul 2015, de cei de la People Magazine, informează Dailymail. 

La aflarea veștii, actrița a catalogat titlul acordat drept "ridicol".

"Nu am fost niciodată o adevărată frumusețe. Într-un mod ciudat, asta m-a făcut să îmbătrânesc mult mai ușor în industria asta. Bănuiesc că o fac după propriile mele reguli, și asta le doresc tuturor", a afirmat Sandra Bullock.

În timp ce la Hollywood, frumusețea este, adesea, măsurată, o dovadă în acest sens fiind și clasamentul realizat anual, doar în 2015 regăsindu-se 200 de femei desemnate drept cele mai frumoase, câștigătoarea Oscarului este de altă părere:

"Adevărata frumusețe este tăcută. În special în acest oraș este foarte greu pentru o femeie să nu spună că trebuie să arate într-un anumit fel. Dar nu, fii o persoană bună, fii o mamă bună, fă o treabă bună cu masa de prânz, fii amabilă și lasă pe cineva să ți-o ia înainte, dacă pare să fie foarte grăbit. Oamenii care mi se par cei mai frumoși sunt aceia care nu depun niciun efort, care sunt naturali", a spus Sandra Bullock. 

În ceea ce privește calitățile pe care o femeie trebuie să le aibă, actrița a afirmat:

"Aceleași pe care le identific și la un bărbat: vulnerabilitatea și onestitatea. Bunătatea este cea mai importantă, al fel ca abilitatea de a râde de tine și de nu te lua în serios, tot timpul",  a mai spus Sandra Bullock.

Pe de altă parte, actrița a afirmat că se se dedică creșterii copilului ei, Louis (5 ani), pe care l-a adoptat în anul 2010.

"Când l-am ținut pentru prima oară în brațe, am înțeles care este scopul meu în viață. Atât timp cât sunt sănătoasă și în putere, și nu-mi las mintea să o ia razna, plină de incertitudini cu privire la cine sunt, mă pot uita în oglindă și-mi place ceea ce văd", a mai susținut actrița.

Mai multe articole despre:
clasament frumuseţe Sandra Bullock People Magazine