MENIU

Samsung prezinta Galaxy S6 la CES 2015! Secretul din spatele “Project Zero”

Sud-coreenii de la Samsung vor aduce zilele urmatoare la CES 2015 noua generatie Galaxy S6, insa nu o vor prezenta decat partenerilor de afaceri, relateaza GadgetReport.ro, care citeaza sursele SamMobile.

De ce nu il va prezenta oficial? Dupa ce si-a canibalizat oferta cu telefoanele Galaxy Alpha si Galaxy A5, Samsung pare ca vrea sa isi modifice strategia de vanzari.

 Potrivit surselor Sammobile.com, sud-coreenii intentioneaza sa lanseze mai putine telefoane si mai rar, pentru a creste impactul acestora si a nu mai bulversa clientii, cum s-a intamplat in ultimii ani.

 Asa ca, cel mai probabil, vom vedea telefonul Galaxy S6 in primavara, odata cu perioada de shopping de Valentine’s Day.

Iar in 2015, ar trebui sa ne asteptam la cel mult 5-6 lansari de telefoane ieftine, menite a contracara ofertele producatorilor chinezi, iar abia prin noiembrie sa vedem Note 5, inainte de sarbatorile de Craciun.

Despre noul Galaxy S6, ce se stie cu siguranta este ca acesta va rula doua tipuri de procesoare – Exynos 7420 si SoC/Snapdragon 810, impreuna cu 3 GB de RAM, ca va avea un spatiu de stocare de 32 GB si noul modul LTE Cat. 9/10, capabil sa ofere viteze de download de pana la 300 Mbps.

 Detalii despre noul telefon si un prim clip video de prezentare vedeti pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
Samsung GadgetReport.ro galaxy S6