MENIU

Samsung pregăteşte Galaxy Note 4. Primul telefon cu două ecrane?

Samsung pregăteşte Galaxy Note 4.

Dupa Galaxy S5 Prime, Samsung lucreaza la un nou proiect care promite sa aduca cateva noi tehnologii pe piata comunicatiilor mobile. In primul rand, misteriosul Galaxy Note 4 ar urma sa fie primul smartphone din lume care afiseaza informatiile pe doua ecrane.

Conceptul telefonului cu doua display-uri a fost prezentat la CES 2013, acolo unde a fost aratat si un prototip, botezat «Youm»,  relatează GadgetReport.ro

 De atunci, tehnologia a trecut de faza de dezvoltare si, potrivit surselor din presa sud-coreeana, ar urma sa faca parte din dotarea noului smartphone.

 Spre deosebire de conceptul Youm, cele doua ecrane de tip OLED ar urma sa functioneze independent.

 Pe cel principal vor fi afisate informatiile in mod clasic, ca pe orice telefon, iar pe cel de pe laterala vor fi disponibile alertele si alte date esentiale ce vor putea fi vazute fara sa fie nevoie sa mai deschidem ecranul principal.

 Noua tehnologie va creste spectaculos autonomia telefonului in conditiile in care va consuma mult mai putina energie decat ecranul clasic, folosit in prezent.

 Dincolo de cele doua ecrane, noul smartphone Galaxy Note 3 va aduce si alte cateva noi tehnologii - “Swipe to launch Motion Launcher”, “Aqua Capture”, “Multi Network for Booster” si “Smart Fingerprint.”

 Detalii despre aceste tehnologii si un clip video de prezentare a prototipului le vedeti pe GadgetReport.ro

 

Mai multe articole despre:
Samsung Galaxy Note 4 GadgetReport.ro