MENIU

Samsung Galaxy S6 Edge. Cum a ajuns cel mai bun gadget din 2015

Samsung Galaxy S6 edge a primit titlul „Best New Handset, Tablet or Device” din partea GSMA (Groupe Speciale Mobile Association) la Mobile World Congress de la Barcelona, distincție acordată celui mai bun dispozitiv lansat în timpul târgului. Este al doilea an consecutiv în care Samsung primește acest premiu, după ce în 2014 l-a obținut datorită dispozitivului Gear Fit.

Samsung Galaxy S6 Edge a fost premiat pentru originalitate – primul telefon din lume cu ecran rotunjit pe ambele parti, dar si pentru performantele tehnologice de top.

Samsung Galaxy S6 edge a primit peste 20 de premii importante la MWC 2015, printre care și „Best of Mobile World Congress” din partea Ubergizmo, „Top Pick” din partea Mashable și „Top Pick” din partea Laptop Magazine.

 Galaxy S6 Edge ofera un display 5.1-inch Quad HD Super AMOLED, QHD, cu o densitate a pixelilor remarcabila, de577 ppi, acoperit cu Corning Gorilla Glass 4. Telefonul ruleaza un procesor octa-core, din doua la 2.1GHz si alte doua la 1.5Ghz, impreuna cu 3 GB de RAM.

 Telefonul are un spatiu de stocare de 32 GB/ 64 GB/128 GB, doua camere, una de 5 MP pentru selfie si alta de 16 MP, o baterie de 2,600mAh si ruleaza Android 5.0

 Cat costa telefonul, cand va ajunge in Romania si primele teste video cu noul telefon, pe GadgetReport.ro