MENIU

Samsung Galaxy S5: Noi detalii despre Galaxy S5

Smartphone-ul Galaxy S5 se anunţă a fi o jucărie foarte interesantă, dacă se confirmă măcar jumătate din zvonurile lansate pe marginea sa, scrie playtech.ro.

Galaxy S5 este vârful de gamă al celor de la Samsung pentru 2014 şi urmează să fie lansat în câteva zile la MWC în Barcelona. Partea bună, este că lansarea sa ne va oferi informaţii detaliate vizavi de direcţia pe care vrea să o ia Samsung cu noile sale terminale. Partea proastă, este că, în afară de zvonuri, este aproape imposibil să ştim cum va arăta sau de ce va fi capabil noul aparat.

Imaginea de mai sus este cea mai recentă randare ajunsă pe internet ce întruchipează posibile trăsături ale lui Galaxy S5. Aceasta a fost publicată pe website-ul Move Player şi pune în acelaşi cadru un Galaxy S3, un Galaxy S4 şi un S5. Dacă acesta este cu adevărat designul pentru care va opta Samsung, este evident că noul terminal se anunţă a fi mult mai pătrăţos decât ultimii doi predecesori şi mai similar, din acest punct de vedere, cu Galaxy S2. Citeste mai mult....