MENIU

MARELE CADOU de la Samsung: un Galaxy Note 4 lansat în România cu ceva special

Samsung Galaxy Note 4 și Samsung Gear S sunt lansate oficial în România și phabletul companiei este deja pregătit pentru piața noastră.

Samsung a lansat astăzi în România Samsung Galaxy Note 4 și Samsung Gear S, noul ceas inteligent al companiei. Samsung Galaxy Note 4 dispune de o cameră foto principală de 16 megapixeli cu stabilizator de imagine Smart Optic, pentru fotografiile făcute la obiecte în mișcare sau în medii întunecate, iar camera frontală este de 3,7 MP cu f/1,9, care permite atât fotografierea la unghi standard de 90 de grade, cât și la un unghi mai larg de până la 120 de grade, pentru realizarea celor mai bune „seflie-uri de grup”.

Galaxy Note 4 vine și cu funcțiile Fast Charging și Ultra Power Saving Mode. În plus, funcția Voice Recorder, permite înregistrarea, recunoașterea și redarea a până la opt voci diferite, prin difuzorul îmbunătățit, care reduce zgomotul de fundal, având mai multe microfoane integrate în design-ul dispozitivului. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a izola și a asculta anumite voci dintr-o conversație cu mai multe persoane.

Noul S Pen a fost construit pentru a oferi o experiența similară cu cea a scrierii cu stiloul pe hârtie. Accesoriul S Pen permite o utilizare avansată a dispozitivului prin funcțiile Action Memo, Screen Write, Image Clip și Smart Select, care îmbunătățesc crearea, stocarea, modificarea și împărtășirea de conținut.

Află ce va aduce Galaxy Note 4 pentru utilizatorii din România

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
Samsung Galaxy Note 4 Samsung Galaxy Note 4