MENIU

S-a întors de la muncă din Franţa, a vorbit cu soţia şi s-a aruncat pe geam. De ce s-a sinucis

Sinucidere Timişoara

Sinucidere îngrozitoare, marţi seara, în Timişoara.

Un bărbat de 42 de ani s-a aruncat, marţi seara, de la etajul 3 al blocului în care locuia pe stradă Grigore T Popa, în zona cartierului Arad.

Timișoreanul a fost preluat de urgență de SMURD și transportat în cea mai mare grabă la spital în stare critică. Din păcate, câteva ore mai târziu, bărbatul se sfârșea în brațele doctorilor care încercau din răsputeri să-i salveze viață.

Cercetările polițiștilor aveau să scoată la iveală faptul că omul, întors recent de la muncă din Franța, avusese în ieri seară o ceartă aprigă cu soția.

Totodată, acesta băuse de necaz, iar la un moment dat furia i-a întunecat mințile și a decis să-și încheie socotelile cu viață azvârlindu-se pe fereastră.

„Politistii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 42 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, și în urmă unor discuții avute în contradictoriu cu soția să, s-ar fi aruncat de la etajul 3 al unui imobil de pe rază municipiului Timișoara. La față locului s-a deplasat de urgență un echipaj de poliție, care a asigurat locul incidentului, bărbatul de 42 de ani fiind transportat de urgență la spital penru îngrijiri medicale„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Ionuț Sîrbu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș, citat de Opinia Timisoarei.

Mai multe articole despre:
crimă sinucidere muncă în străinătate