MENIU

Care sunt rutele ocolitoare recomandate de polițiști, pentru șoferii care vin în București

<p>Care sunt rutele ocolitoare recomandate de polițiști, pentru șoferii care vin &icirc;n București</p>

Poliția avertizează șoferii că, luni, în a doua parte a zilei, traficul rutier s-a intensificat pe principalele drumuri nationale, în special pe DN1 Brasov - Bucuresti, DN2 Suceava - Bucuresti, DN6 Alexandria - Bucuresti si pe A1 Pitesti - Bucuresti. Autoritățile recomandă astfel șoferilor rute ocolitoare, informează B365.ro.

Politia recomanda soferilor care pornesc din Braşov către Bucureşti să circule pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, iar celor care pleacă din zona Bran-Moieciu să folosească următoarele rute: DN73 Braşov – Bran – Piteşti, A1 Piteşti – Bucureşti; DN73 Braşov – Bran – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ - Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti.

De asemenea, în orele următoare, numărul de autovehicule va creşte şi pe alte drumuri naţionale principale, în special pe DN2 Suceava - Bucureşti şi pe DN6 Alexandria - Bucureşti.

Centrul INFOTRAFIC previzionează că în a doua parte a zilei, traficul rutier se va intensifica şi pe DN1 Braşov - Bucureşti şi pe A1 Piteşti - Bucureşti.

În cazul în care se vor forma coloane de autovehicule pe DN1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei şi la intersecţia cu DN73A Râşnov - Predeal, soferilor care pornesc din Braşov către Bucureşti li se recomanda să circule pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, iar celor care pleacă din zona Bran-Moieciu să folosească rutele DN73 Braşov – Bran – Piteşti, A1 Piteşti – Bucureşti sau DN73 Braşov – Bran – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ - Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana, DN7 Bâldana – Bucureşti.

Pe autostrada A1 este posibil ca înainte de lăsarea serii să se circule în coloană la intrarea în Bucureşti dinspre Piteşti. Conducătorii auto care încheie coloanele sunt sfătuiți să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.