MENIU

Ruşinea MAXIMĂ a unei actriţe, la un restaurant de lux. Soţul său habar n-a avut...

O actriţă britanică l-a făcut cu ou şi oţet pe chef-ul unui restaurant de lux, după o păţanie care l-a avut ca personaj principal pe soţul femeii.

Cina luată la restaurant de actriţa Tracy-Ann Oberman şi soţul său va rămâne pentru cei doi doi, cu certitudine, memorabilă. Nu datorită faptului că cheful, Martin Berasategui, are în palmaresul său 8 stele Michelin, ci pentru că...au fost induşi în eroare.

La începutul mesei dintr-un celebru restaurant spaniol, cei doi au fost serviţi cu un tubuleţ alb, servit pe o bucată de piatră legată cu sfoară. Soţul femeii a încercat să guste, doar pentru a descoperi că...a încercat să mănânce un şervet de masă.

Femeia şi-a postat păţania pe Twitter, scriind: "Ştii că e o stea Michelin la mijloc atunci când şervetele sunt umflate cu apă într-o piatră. Rob a încercat să îl mănânce. Staff-ul a fost oripilat. Când am primit felul doi, noi am fost oripilaţi."

Oberman a postat şi fotografii ale cinei, dovedind că restaurantul de lux...nu s-a folosit de farfurii, cuplul primind felurile de mâncare ba pe o bucată de lemn, ba într-o vază sau într-un aranjament bizar, scrie Daily Mail.