MENIU

Rușii recurg la METODE EXTREME pentru a nu fi trimiși pe front! Imagini ȘOCANTE

Metode pentru a evita încorporarea/ Captură Twitter

Alte imagini sfâșietoare cu rușii care recurg la gesturi extreme pentru a nu fi trimiși la război în Ucraina. Doi tineri își rup picioarele intenționa. În clipul video se vede cum un tânăr stă cu un picior pe prima treaptă a unei scări de bloc în timp ce un altul sare peste picior pentru a i-l rupe. Urmează imagini cu un puternic impact emoțional. 

Imaginile care circulă zilele acestea pe internet sunt de-a dreptul șocante și arată cât de departe sunt dispuși să meargă rușii pentru a se sustrage decretului de mobilizare parțială semnat la mijlocul săptămânii trecute de președintele Vladimir Putin

Mai exact, oamenii sunt gata să-și pună la bătaie sănătate pentru a găsi o scuză credibilă care să împiedice încorporarea. 

Cea mai nouă "modalitate", potrivit filmulețelor apărute pe Twitter pare să fie aceea de a-ți rupe un picior astfel încât să fii considerat inapt pentru a merge pe front. 

Rușii par să nu țină cont nici de durere și nici de lipsa mobilității în parametrii normali dacă această "metodă" îi ajută să scape de crunta realitate a frontului.