MENIU

RUDA unui DISPĂRUT la INUNDAŢII, DEZVĂLUIRI TERIBILE: "Pompierii stăteau pe pod, soţia lui îl CĂUTA"

Inundaţii catastrofale în ţară

Situaţie disperată în comuna Stoeneşti din judeţul Vâlcea! Un bărbat este dat dispărut de două zile, după ce ar fi fost luat de ape. Familia acestuia acuză autorităţile că nu fac nimic pentru a-l găsi.

Ruda unei persoane dispărute a dezvăluit, pentru REALITATEA TV, cum decurg căutările: "Din pacate nu prea isi dau interesul nici autoritatile locale si nici pompieri, politie. A dispărut marti in jurul orei 2, iar de atunci este cautat in mare parte de familie, dar din pacate este o arie foarte mare si nu pot sa caute singuri. Era in apropierea casei pe un sant mai mare, iar o viitura puternica l-a luat din acel sant si a ajuns intr-un rau. Au fost chemate autoritatile. Pompierii, SMURD, au cautat o perioada scurta, apoi au plecat, iar unul dintre pompieri reclama ca ii este foame si trebuie sa plece. Au mai fost pompieri, au pus-o pe sotia disparutului sa caute pe marginea raului, ei stand pe pod. Ne-au spus ca nu sunt sanse sa fie gasit, ca daca a fost luat de ape nu este de gasit".

Prefectul Dumitru Cornoiu a explicat: "Cunoastem situatia. Este o situatie deosebita pentru noi, dar am mobilizat toate efectivele pentru a-l gasi pe acest om din comuna Stoenesti. Am luat legatura si cu primarul. Unitatile noastre fac in continuare cautari in aval de unde s-a produs evenimentul. Noi urmarim pentru ca are o viteza apa si incercam sa controlam, trebuie sa urmarim intreg cursul apei, nu se stie unde a ramas agatat"

Ruda unei persoane dispărute spune, însă: "Interesul mie mi s-a parut destul de scazut. au venit oameni care primesc ajutor social apoi au inceput sa-si insuseasca porumbul care a fost afectat de ape si sa plece".