MENIU

Românii s-au întors la mall-uri, a doua zi de Paște

Pentru mulţi români, astăzi este ultima zi liberă. Iar cine a mai rămas cu ceva bani după Paşte s-a îndreptat spre centrele comerciale. Unii, la cumpărături, alţii, doar ca să se plimbe. Copiii au fost, însă, cei mai câştigaţi.

În cea de-a doua zi de Paște, mulți copii bucureșteni se distrează pe cinste în mall-uri. Câțiva dintre ei și-au pus patinele în picioare și s-au bucurat de gheață.

Fetița are patru ani și își dorește să devină patinatoare. Așa că, și-a rugat tatăl să o aducă chiar și astăzi, în zi de sărbătoare, la mall ca să se antreneze.

Dacă fetiţa de mai devreme a executat chiar şi mişcări artistice, un alt băieţel, care şi-a pus patinele în picioare pentru a doua oară în viaţa lui, nu a fost aşa norocos.

Cea mai mare aglomeraţie a fost în zona restaurantelor. Românii au uitat deja de mâncarea tradițională și au ales, într-un număr mare, mâncarea de tip fast food. Nu toţi au avut, însă, aceleaşi preferinţe.


Alții s-au întors la cumpărături.

Mall-urile din Capitală au, în continuare, program special de sărbători. De maine, marile magazine revin la program normal.

Mai multe articole despre:
români mall Realitatea Tv video Paşte