MENIU

Românii de pe lista ROȘIE a Interpolului: Cine este CAP DE LISTĂ

Nu mai puțin de 38 de români se află pe lista roșie a interpolului și sunt căutați pentru fapte monstruoase. Printre aceștia se numără și câteva personaje celebre, cum ar fi Gregorian Bivolaru, care este căutat de autoritățile din Finlanda pentru abuz sexual. 

Avizele roșii sunt emise de Interpol pentru fugarii căutați fie pentru urmărire penală, fie pentru executarea unei pedepse. Notificările roșii pot fi solicitate forțelor de ordine din întreaga lume pentru a localiza și aresta provizoriu o persoană.

Printre românii care au primit o astfel de notificare se află și Gregorian Bivolaru. Acesta este dat în urmărire internațională de autoritățile din Finlanda, fiind condamnat pentru trafic de persoane și abuz sexual.

"Nicio ființă umană nu este liberă dacă este, mai mult sau mai puțin, sclava trupului ei", afirma Biovolaru, la un post local de televiziune din România.

Alți patru români au ajuns pe lista roșie a Interpolului, fiind căutați de autoritățile din India pentru fraudă bancară, iar o româncă a fost condamnată la 14 ani de închisoare pentru trafic de cocaină pentru mafia nigeriană.

Cei 38 de români sunt în momentul actual dați în urmărire pentru infracțiuni care implică violuri, crimă, trafic de persoane, droguri, evaziune fiscală și chiar delicte cibernetice. 

Mai multe articole despre:
interpol lista rosie interpol bivolaru